2015. február 1., vasárnap

Váltás Androidról vagy iPhone-ról a Windows Phone rendszerre


Váltás Windows Phone rendszerre
Örülünk, hogy egy teljesen újfajta okostelefon, a Windows Phone-telefon mellett döntött! Úgy alkottuk meg ezt a telefont, hogy bárki könnyen és gyorsan kiismerhesse magát rajta, ám néhány dolog meglehetősen újszerűnek tűnhet elsőre. A legfontosabb tudnivalók közül most kiemelünk néhányat. 

Megjegyzés

Ez a témakör a Windows Phone 8.1-es telefonokra vonatkozik. A Windows Phone 8-as telefonokon bizonyos beállítások és ikonok esetleg egy kicsit másképpen jelennek meg, néhány funkció pedig lehet, hogy nem érhető el. Ellenőrizze, hogy melyik szoftververzió fut a telefonján, és töltse le az elérhető frissítéseket.

Milyen adatok telepíthetők át?

A legtöbb fontos tartalomtípus (névjegyek, naptárak, zenék, dokumentumok és fényképek) áttelepíthető a Windows Phone-telefonra.

Mik a legjelentősebb eltérések?

A kezdőképernyő. A Windows Phone-telefonok kezdőképernyőjére szinte bármi kitűzhető, aLive Tile csempék színe, mérete és helye pedig testre szabható, hogy a legfontosabb információk mindig naprakészek és könnyen elérhetők lehessenek. Egy gyors balra pöccintéssel pedig megjeleníthető az alkalmazáslista.
A kezdőképernyő
Optimalizálás és takarékosság. A gyári segédek és a takarékos üzemmód révén optimalizálhatja a telefon működését: az Adatforgalmi segéddel figyelheti az adatforgalmat, a Wi-Fi segéddelpedig vezeték nélküli kapcsolaton keresztül ingyen internetezhet, illetve időt takaríthat meg a Wi-Fi elérés jelszavainak automatikus beírásával. Az Akkumulátorsegéd gondoskodik arról, hogy soha ne érje meglepetésként a lemerült akkumulátor, míg a Tárterületsegédben nyomon követheti, hogy mi és mennyi helyet foglal a telefonon.
Segédek és energiatakarékosság
Nagyszerű gyári funkciók. Windows Phone-telefonján sok olyan alkalmazást megtalál, amelyet régi telefonján is használt. A telefonnak számos nagyszerű gyári funkciója is van. Ilyen például a különböző műveletek közben a fontos beállításokat és értesítéseket megjelenítőműveletközpont, a Gyermeksarok, ahol gyermekei az Ön által kiválasztott játékokkal és alkalmazásokkal játszhatnak, valamint a mobil irodai funkciókat biztosító Microsoft Office Mobile.
A Gyermeksarok



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése