2014. július 10., csütörtök

ANDROID ALKALMAZÁSOK WINDOWS PHONE-RA?

microsoft_android_tech2
Egy ideje pletyka terjed a világhálón, mely szerint a következő Windows Phone telefonok támogatni fogják az összes android alkalmazást, az összes el fog futni a készülékeken. Ez roppant érdekes, hasonló alternatívát jelenleg kínál például a BlackBerry is.
Természetesen a futtatás egy virtuális masinán keresztül fog menni. Egyébként roppant érdekes, hogy a Microsoft saját konkurensének alkalmazásait kívánja hozni Windows Phone-ra. A pletyka szerint minden Lumia készülék támogatni fogja ezt, kérdéses hogy a többi gyártó Windows Phone rendszert futtató készülékei kimaradnak -e ebből.
Eközben olyan pletyka is terjed, hogy a Microsoft készül az első Nokia Lumia okostelefont készíteni, amely Androidot fog futtatni. A Nokiának vannak már androidos okostelefonjai, az olcsó X széria, de ezzel a lépéssel ez lenne az első olyan telefon amely Androidot futtat Lumia márkajelzéssel.
A gyártó egyértelműen az androidos felhasználókat szeretné saját platformjához áttéríteni, kérdéses hogy mennyire sikerül ez nekik.



Forrás
E-mail cím

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése